Algoritmer skal avsløre svindlerne

Smarte forskere, big data og nye algoritmer skal hjelpe Gjensidige med å avsløre svindel. Alt for å gjøre prosessene enklere for de ærlige kundene.
Les artikkelen i Finansfokus her.

BIG DATA: Gjensidige sitter på masse informasjon om kundene sine. Nå skal de bruke disse dataene til å avsløre svindlere. –Med dagens teknologi, der kundene skal ordne veldig mye selv, må vi finne nye måter å avsløre dem som er i risikogruppen for å bedrive svik, sier Erlend Willand-Evensen og Ole Hermansen.

BIG DATA: Gjensidige sitter på masse informasjon om kundene sine. Nå skal de bruke disse dataene til å avsløre svindlere. –Med dagens teknologi, der kundene skal ordne veldig mye selv, må vi finne nye måter å avsløre dem som er i risikogruppen for å bedrive svik, sier Erlend Willand-Evensen og Ole Hermansen.